Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-02@21:30:32 GMT

شفافيت امور، مزيت توسعه فناوري در روستاهاست

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۲۷۶۱۷

شفافيت امور، مزيت توسعه فناوري در روستاهاست

خبرگزاري آريا - شيراز - ايرنا - سرپرست دفتر فناوري اطلاعات بنياد مسکن کشورگفت: بسياري از خدمات در بنياد مسکن با تعريف سامانه هاي الکترونيک و به صورت غير حضوري انجام خواهد شد که تسريع درعمران روستايي و شفافيت امور حداقل مزيت کارکرد بهره گيري از سامانه هاي فناوري اطلاعات است.

به گزارش ايرنا ، دکتر يوسف نعيمي سه شنبه در همايش بازآموزي سامانه جامع مديريت ساخت و ساز و نظام فني روستايي در شيراز اظهار داشت:هر فرد روستايي مي تواند با دسترسي به اينترنت خانگي يا کافي نت ها همه امور ثبت نام ساخت و ساز روستايي و تقاضا و ثبت نام و درخواست خود را از طريق سامانه ارائه بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: سامانه الکترونيک با ارائه کد رهگيري به روستاييان و متقاضي، همه فعاليت ها را به صورت سيستماتيک انجام مي دهد که کاهش رفت و آمدها و صرفه جويي در وقت با استفاده از اين سامانه ها قطعا اثرات مثبتي خواهد داشت.
نعيمي اظهار داشت: برخي روستاها 600 تا 700 کيلومتر با مراکز استانها فاصله دارند، حدا اقل سه تا چهار ساعت بايد طي کنند تا به مرکزاستان برسند، با توسعه خدمات فناوري و ايجاد زير ساخت ها همه اين رفت و آمدها حذف شده است.
سرپرست دفتر فناوري اطلاعات بنياد مسکن کشور ادامه داد:براي تعيين وضعيت زمين و دريافت وام و صدور سند و همه خدماتي که بنياد ارائه مي کند ديگر نيازي به حضور فيزيکي افراد نيست و متقاضي با دريافت يک کد رهگيري همه فعاليت ها را به صورت سيستماتيک دنبال مي کند، تقاضاها در اين سامانه با شفافيت بررسي مي شود و به دهياران هم رونوشت داده مي شود و آنها هم به همه داده هايي که در سيستم ثبت شده است، دسترسي دارند.
نعيمي گفت:توسعه فناوري در مناطق روستايي خيلي جدي گرفته شده است که بايد هم جدي گرفته شود، همه ارگان هاي ديگر هم دراين رابطه وارد عرصه شده اند، بنياد مسکن نگران توسعه فناوري در ساير دستگاه ها و حوزه ها نيست در عين حال ما هم دراين عرصه وارد شده ايم و خدمات را مبتني بر وب و سامانه ثبت کرده ايم.
وي با بيان اينکه تابوي عدم ارتباطات بين بخشي در بنياد مسکن شکسته شده و ارتباطات منسجم و با ايمني و امنيت بالا در حال انجام است گفت : پاسخگويي به استعلام ها براي اعطاي انشعاب آب و برق و ساير خدمات ، همه در زير ساخت ها ديده شده است.
سرپرست دفتر فناوري اطلاعات بنياد مسکن کشور با بيان اينکه عمران روستايي و مسکن روستايي در اين رابطه متحول خواهد شد و انقلابي در تسريع روند کار ايجاد مي شود گفت : کار فيزيکي و پاسخ به استعلام ها به صورت فيزيکي با فراگير شدن سامانه اي الکترونيک و فناوري اطلاعات در روستاها به طور کامل حذف خواهد شد و همه فعاليت ها و پيگيري ها در سامانه به صورت الکترونيک دنبال مي شود.
در اين نشست عطاالله زماني مدير کل بنياد مسکن استان فارس گفت : بنياد مسکن فارس ورود به سامانه هاي الکترونيک و فناوري در روستاها را آغاز کرده است و بيش از 30 درصد از اطلاعات حوزه عمران روستايي به سامانه وارد شده است.
وي با بيان اينکه قابليت ها و توانمندي هاي استان فارس در حوزه توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات چشمگيراست اظهار داشت: توسعه فناوري اطلاعات و فراگيري شبکه هاي ارتباطي در مناطق روستايي و محروم شتاب بخش توسعه روستايي است و بنياد مسکن نيز از اين قابليت ها براي توسعه روستايي بهره گيري کرده است.
زماني افزود: توسعه روستايي فرايندي است که مستقيما با کار و تامين معيشت و زندگي در مناطق روستايي و ماندگاري روستاييان دراين مناطق در ارتباط است، هر چه شرايط برا ي تسهيل در امور زندگي روستاها بيشتر و بهتر فراهم شود توسعه روستايي نيز بهتر رقم مي خورد.
وي ادامه داد:هر چه از مراجعات روستاييان به شهرها کاسته شود و شرايط براي انجام امور روستاييان در محل روستا بيشتر و بهتر باشد مي توان اميد داشت که از مهاجرت هاي نا خواسته کم شود.
مديرکل بنياد مسکن استان فارس با بيان اينکه تا چندي پيش اغلب روستاها از سامانه هاي الکترونيک محروم بودند و به شيوه هاي مختلف مراجعات روستاييان به مراکز خدماتي و به بنياد مسکن انجام مي گرفت و اجراي امور را قدري دشوار مي کرد گفت: در عين حال درهمين شرايط هم بنياد مسکن به دنبال تسهيل در امور روستاها بوده است و در چارچوب ضوابط کارها را دنبال مي کرد.
6113 /1876
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۲۷۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در شهریه مدارس غیردولتی حامی خانواده‌‌ها هستیم، گفت: سامانه نظارت بر مدارس غیردولتی تا سال تحصیلی جدید ایجاد می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رضا مراد صحرایی در حاشیه مرکز پاسخگویی ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران درباره ثبت‌نام دانش‌آموزان برای سال تحصیلی جدید و سیاست ارتقای کیفیت مدارس دولتی اظهار کرد: ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است و اقدامات متعددی در این راستا در حال انجام است از جمله نحوه سازماندهی نیروی انسانی که مدارس دولتی در اولویت قرار دارند، نحوه تخصیص سرانه‌های دانش آموزی که اولویت با مدارس دولتی است همچنین در نوسازی اولویت با مدارس دولتی است.

وی افزود: امسال 19 هزار مشاور و مربی پرورشی برای مدارس دولتی عادی استخدام می‌کنیم و حتما باید سطح کیفیت مدارس بالا برود، یک عقب‌ماندگی نسبتا طولانی داریم که به سرعت امیدوار هستیم، جبران شود.

خانواده‌ها به مدارس کمک کنند

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: از خانواده‌ها تقاضا دارم که کمک کنند و مدیران مدارس به کمک آنها نیاز دارند اگر انجمن اولیا و مربیان در مدرسه قوی شکل بگیرد برای ارتقای مدرسه و سطح کیفیت آن نقش جدی ایفا خواهند کرد.

صحرایی درباره شهریه مدارس غیردولتی عنوان کرد: شهریه این مدارس طبق قانون تعیین می‌شود و آموزش و پرورش مبلغ تعیین نمی‌کند و مطابق الگویی که در قانون پیش‌بینی شده است، اقدام می‌کنیم و در این موضوع به طور جدی سعی می‌کنیم حامی خانواده‌ها باشیم و نظارت جدی ایفا کنیم.

وی افزود: امسال طبق قانون سامانه‌ای راه‌اندازی خواهد شد که تمام هزینه‌ها شفاف در آنجا ذکر می‌شود و یکی از مسائل این است، عددی که به عنوان شهریه مصوب تعیین می‌شود غیر از شهریه‌ای است که در مدارس دریافت می‌شود، اگر این سامانه با سرعتی که مورد انتظار است راه‌اندازی شود و امیدوارم به آغاز سال تحصیلی جدید برسد دیگر هیچ پولی گرفته نخواهد شد مگر طبق سامانه و در این سامانه هزینه‌ها شفاف خواهد شد و اگر مدرسه‌ای شهریه اضافه دریافت کرده باشد، شهریه اضافه به خانواده برگردانده می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش درباره رفاهیات معلمان و تاسیس سازمان رفاهی معلمان گفت: لایحه پیش‌نویس تاسیس سازمان رفاهی و اقتصادی معلمان تقدیم دولت شد و چندین جلسه در کمیسیون‌های مرتبط بحث شد اما موانع قانونی دیگری برای تاسیس سازمان جدید وجود دارد که این موارد در کمیسیون سرمایه انسانی دولت بحث و مقرر شد که این پیشنهاد به شورای عالی اداری برود و با ارتقای وضعیت موجود چنین سازوکاری طراحی شود.

صحرایی ادامه داد: تا زمانی که سازمان رفاهی و اقتصادی معلمان تاسیس بشود، ما پیامد آن را در شرایط فعلی دنبال می‌کنیم به عنوان مثال امکاناتی که در اختیار داریم شبکه بشود و معلمان از سراسر کشور بدانند که در کدام شهرها مراکز رفاهی وجود دارد که بتوانند سفر کنند و تهیه این سامانه ملی در دستور کار قرار گرفته است و در عید نوروز بیش از دو میلیون و چهارصد هزار نفر در مراکز رفاهی و در مدارس اسکان داده شدند.

وی درباره روند صندوق آوری صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: در اجرای ارزش مالکانه گام موفقی را برداشت و به تازگی سهم بازنشستگان را به سرعت پرداخت می‌کند همچنین قرار است، شرکت‌های زیان‌ده تعیین تکلیف شوند.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: در برنامه هفتم حکمی تصویب شد تا 80 درصد صندوق ذخیره فرهنگیان در طول برنامه بورسی شود و این مقدمه اصلی شفاف شدن وضعیت است.

صحرایی درباره گزینش فرهنگیان و توجه به سلامت روان بیان کرد: به طور کلی مسئله گزینش معلم و انتخاب معلم نیکو، کار مهم و جدی است که دولت‌ها باید به آن توجه کنند و همه اجزای دولت هم باید به این موضوع توجه کنند، انتخاب صحیح و خردمندانه معلم مبتنی بر استعداد و علاقه موضوع بسیار مهمی است که در دستور کار ما بوده است، سال گذشته با شیوه جدیدی الگوی نوین جذب و گزینش معلمان را مبتنی بر کانون‌‌های ارزیابی پایه گذاری کردیم، برای امسال این تجربه را در اختیار داریم و به شیوه صحیح‌تر و دقیق‌تر و سریع تر این کار را انجام خواهیم داد.

وی گفت: امسال بزرگترین استخدام تاریخ کشور رخ خواهد داد و 72 هزار و 19 معلم جدید در سه گروه مربیان پرورشی، معلمان ابتدایی و دبیران و هنرآموزان استخدام خواهیم داشت و این غیر از حدود بیست هزار فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی است یعنی 90 هزار معلم جدید اگر کل ظرفیت‌ها استفاده شود، اول مهر به مدارس می‌روند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استقرار ناوگان امور اجرایی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم
  • مقاومت بازار طلا برای شفافیت
  • نقش سامانه مودیان در شناسایی خودکار معاملات مشکوک و کاهش فرار مالیاتی مشاغل خاص
  • اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت است نه سامانه مودیان
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود
  • مشکلات مالکیت اراضی آبپخش حل شود
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • چرا طلافروشان تهرانی اعتصاب کردند؟