Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - قزوين-ايرنا-مديرکل فناوري اطلاعات و ارتباطات بنياد مسکن انقلاب اسلامي کشور گفت: در راستاي تحقق دولت الکترونيک، از اين پس همه روستاييان کشور مي توانند کارهاي مربوط به ساخت و ساز خود را از طريق سامانه جامع پيگيري کرده و ديگر نيازي به حضور آنان در شعب بنياد مسکن نيست.

يوسف نعيمي روز دوشنبه و در حاشيه برگزاري کارگاه آموزشي بازآموزي بخش هاي جديد و توسعه سامانه جامع در قزوين به خبرنگار ايرنا گفت: فعاليت بيناد مسکن از ديرباز در حوزه توسعه و عمران روستاها و نيز بازسازي و بهسازي ناشي از وقوع حوادث غيرمترقبه اين مناطق بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: با توجه به محدوديت هاي زيرساختي روستاها از گذشته هاي دور، پرداختن به رفع اين معضل همواره مورد توجه دولت ها بوده که در قالب طرح تکريم و اجراي دولت الکترونيک جهت تسهيل در تردد روستاييان به مراکز اجرايي شده و بنياد مسکن نيز در اين راستا با استفاده از ابزارهاي فني و بهره مندي از فناوري هاي اطلاعاتي، همسو با دولت در اين راه گام هاي اساسي برداشته است.
وي با اشاره به اينکه بنياد مسکن در راستاي مديريت جامعه مورد نياز، سامانه هاي مختلفي را در سال هاي گذشته طراحي و اجرا کرده، گفت: با استقرار سيستم ها، رفع نواقص موجود و توسعه هاي لازم، با توجه به زيرساخت ساير دستگاه ها مانند ارتباطات، سامانه جامع را به صورت يکپارچه و آنلاين در دسترس عموم قرار داديم.
به گفته وي، سامانه جديد، همه نيازهاي روستاييان و شهروندان شهرهاي زير 25 هزار نفر را در حوزه ساخت و ساز جهت جلوگيري از رفت و آمد به شعب بنياد در سراسر کشور را برطرف مي سازد.
نعيمي اضافه کرد: سامانه طرح جامع هم اکنون داراي 63 هزار کاربر در 420 شعبه اين نهاد در سراسر کشور بوده که حدود 2 هزار کاربر آن مربوط به عوامل اجرايي بنياد مسکن در 31 استان است.
مديرکل فناوري اطلاعات و ارتباطات بنياد مسکن کشور يادآور شد: 17 هزار ناظر در 9 هزار دفتر فني روستايي با اين نهاد در زمينه ساخت و ساز و طراحي همکاري داشته و فعاليت روزانه آنها نيز در اين سامانه مورد رصد قرار مي گيرد.
وي در پايان قزوين را يکي از استان هاي پايلوت در راستاي اجراي اين سامانه دانست و گفت: خوشبختانه فعاليت هاي انجام شده در اين استان قابل توجه بوده که با رونمايي از پرداخت هاي الکترونيکي در کارگاه آموزشي امروز، بخش مالي اين نهاد مي تواند از اين پس با دقت و سرعت بيشتري عمليات پردازش پرونده هاي مالي متقاضيان را مورد پيگيري قرار دهد.
استان قزوين داراي 842 روستا و 90 هزار واحد روستايي بوده که از اين تعداد تاکنون حدود 45هزار واحد مقاوم سازي شده است.
8054
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۶۲۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند

تفاهم‌نامه همکاری علمی تحقیقاتی دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی با حضور سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاون پژوهشی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی امضاء شد.

به گزارش ایثار،  تفاهم‌نامه همکاری علمی تحقیقاتی  دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی با حضور حجت الاسلام  و المسلمین حامد قوام، سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و دکتر جهانگیری معاون پژوهشی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی امضاء شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین حامد قوام در  نشست امضای این تفاهم‌نامه با بیان اینکه یکی اهداف کلان بنیاد شهید و امور ایثارگران ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جوان جامعه است، گفت:  این نگرش با تعامل و ارتباط مؤثر با دانشگاه‌ها در قالب تفاهم نامه‌های همکاری علمی و پژوهشی جزء برنامه‌های اصلی  ما است.

دکتر جهانگیری، معاون پژوهشی دانشگاه انقلاب اسلامی با بیان گزارشی از روند تأسیس دانشگاه و برنامه‌های آن در طول دوسال گذشته، ضمن اعلام آمادگی همکاری دوجانبه با دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد گفت: حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی با موضوعات فراوان عرصه ایثار و شهادت توسط دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و همکاری  پژوهشی بین دانشگاه و دفتر مطالعات  گام بسیار مؤثری در تحقق اهداف علمی و فرهنگی نظام است.

در پایان این نشست، تفاهم نامه همکاری علمی، تحقیقاتی بین طرفین به امضاء رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قطع شدن دسترسی به ۳ نقطه سردشت دزفول
  • قطع شدن دسترسی به سه نقطه سردشت دزفول
  • پیگیری اعطای زمین و تسهیلات مسکن در روستاهای دامغان
  • آماده‌سازی یک میلیون قطعه زمین مسکن ملی در کشور
  • لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند
  • پیش‌نویس لایحه جامع حمایت از نخبگان ایرانی آماده شد
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند