Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل مدیرکل فناوری اطلاعات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: تکمیل سامانه ارائه خدمات الکترونیکی راهبر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با پوشش کامل پرداخت‌های برخط و خدمات الکترونیکی در محل ساختمان دهیاری روستای حور شهرستان نمین مورد افتتاح و بهره‌برداری قرار گرفت.

نعیمی از ایجاد زیرساخت‌های لازم برای اجرای این طرح به صورت پایلوت در استان اردبیل خبر داد و در خصوص روند کار سامانه مذکور توضیحاتی را ارائه داد و گفت: با ایجاد سامانه ساخت‌وساز و خدمات فنی روستایی در مجموع کلیه خدمات فنی و مهندسی، استعلامات، صدور پروانه و حتی پایان کار به صورت غیرحضوری و بدون نیاز به تردد در شعبات بنیاد مسکن صورت می‌پذیرد و با الکترونیکی نمودن روند امورات میزان تردد توسط متقاضیان روستایی به شدت کاهش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص سهولت کار با این سامانه، افزود:  ارائه خدمات از طریق این سامانه با در اختیار داشتن یک تلفن همراه یا هر وسیله‌ای که امکان اتصال به شبکه اینترنت را داشته باشد امکان‌پذیر است و متقاضیان می‌توانند از این خدمات بهره‌مند گردند و اخیرا هم با در نظر گرفتن تمهیدات لازم مشکل مراجعات متقاضیان با بانک‌های عامل جهت پرداخت هزینه‌های متعارف برطرف گردیده و دیگر نیازی به مراجعه روستائیان به بانک برای واریز هزینه‌ها نمی‌باشد.

مدیرکل فناوری اطلاعات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به همکاری استانداری‌های سراسر کشور در استقرار و بهره‌برداری از این سامانه، تصریح کرد: از آنجایی که رکن اصلی در روستاها دهیاری می‌باشد، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کارتابل کاملی را در اختیار دهیاران محترم قرار داده است که از این بستر دهیاران تمام اتفاقات در حوزه نظام فنی و مهندسی روستا را مدیریت خواهند نمود.

فرهاد سبحانی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل از انتخاب استان اردبیل به عنوان استان پایلوت کشوری برای اجرای این طرح تقدیر کرد و گفت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان با پیشتازی در ارائه خدمات غیرحضوری به متقاضیان و راه‌اندازی سامانه خدمات الکترونیکی خود موجب تسهیل و تسریع در انجام امورات اداری مرتبط با روستائیان شده است و متقاضیان می‌توانند با مراجعه به دهیاری‌ها امورات مربوط به استعلامات خود را انجام دهند.

وی افزود: در این ارتباط تسریع در رسیدگی به پرونده‌ها نقش مهمی را ایفا می‌کند که با تکمیل سامانه ارائه خدمات الکترونیکی راهبر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و پوشش کامل پرداخت‌های برخط در خدمات الکترونیکی این خدمات با توجه به مراجعات ماهانه بیش از دو الی سه هزار نفری برای دریافت خدمات از بنیاد مسکن استان و کاهش مراجعات به بانک‌های عامل، کارایی این سامانه بیش از گذشته ارتقا و جامعیت پیدا کرده است.

یعقوب هاشمی مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری اردبیل جایگاه دهیاران و نقش آنان در مدیریت محلی روستا را مهم قلمداد کرد و گفت: با توجه به ظرفیت‌های موجود در سامانه راهبر و حسب برنامه‌ریزی‌های صورت پذیرفته در نظر است که به زودی تمام دهیاری‌های استان با بهره‌گیری از این بستر و تحت پوشش قرار گرفتن در سامانه خدمات فنی و مهندسی روستایی، عملاً تسهیل و کارگشایی درخواست‌های روستائیان با مراجعه به دهیاری‌ها در اقصی نقاط استان مدنظر قرار گرفته و از این طریق خدمات مورد نیاز خود را در سریعترین زمان ممکن دریافت نمایند.

عاطف ناصری فرماندار نمین نیز ضمن تقدیر از زحمات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در سطح روستاهای تابعه شهرستان نمین، به بیان مشکلات روستائیان منطقه قبل از افتتاح سامانه ساخت و ساز و خدمات فنی و روستایی پرداخت و گفت: شهرستان نمین جز معدود شهرستان‌هایی است که جمعیت روستایی آن نسبت به جمعیت شهری بیشتر می‌باشد، بطوریکه 55 درصد جمعیت این شهرستان را روستانشینان تشکیل داده‌اند، فلذا با اجرای این طرح در سطح دهیاری‌های استان و بالاخص دهیاری‌های شهرستان نمین خدمت بزرگی توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به اهالی منطقه انجام شده است.

وی افزود: با در نظر گرفتن شرایط جلوگیری از تجمعات و پرهیز از شیوع کرونا و همچنین عدم اتلاف وقت و کاهش هزینه‌های جاری روستائیان طرح پسندیده‌ای توسط نهاد انقلابی بنیاد مسکن در سال مزین به تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها ابداع و مورد بهره‌برداری واقع شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه اردبیل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بنیاد مسکن اردبیل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خدمات الکترونیکی استان اردبیل شهرستان نمین ارائه خدمات خدمات فنی دهیاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۵۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، علی محمد روستا در نشست با بانک‌ها پیرامون پرداخت تسهیلات مسکن روستایی گفت: حدود ۵ هزار و ۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک‌های عامل معرفی شدند که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری افزود میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحد‌های روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده، اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است. روستا بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان تاکید کرد و گفت: بانک ها موظفند زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را ، کاهش کنند. وی به نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی به متقاضیان تاکید کرد و گفت: تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود. به گفته معاون استاندار در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید اینگونه باشد.  روستا با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحد‌های خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحد‌ها هستیم. مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۶۳ درصد واحد‌های مسکن روستایی مقاوم سازی شدند و در صورتی که تسهیلات بانکی پرداخت شود به ۷۲ درصد خواهد رسید.

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • آبرسانی بسیج سازندگی به ۵۰۸ روستای استان اردبیل + فیلم
  • بسیج سازندگی اردبیل ۵۰۸ میلیارد تومان پروژه اجرا کرد
  • مشکلات مالکیت اراضی آبپخش حل شود
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق
  • خدمات هوشمند دولت برای واحد‌های صنفی با صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری
  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است