Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مدیرکل بنیاد مسکن فارس با اشاره به راه‌اندازی سامانه راهبر ساخت و ساز مسکن روستایی، گفت: این سامانه به صورت آزمایشی از جهرم آغاز به کار کرده تا از رفت‌وآمد روستاییان به شهرها برای دریافت تسهیلات و اخذ پروانه ساختمانی جلوگیری‌ شود.

به گزارش آریا از شیراز،عطاءالله زمانی در یک نشست خبری که به مناسبت سالگرد تاسیس بنیاد مسکن برگزار شد، با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه عمران روستایی که هدفگذاری اصلی بنیاد مسکن در روستاها به ویژه در طرح‌های هادی است، گفت: طی سال‌های تاسیس این نهاد تاکنون فعالیت‌های خوبی در بهسازی معابر، سنگفرش معابر، بهسازی محیط روستا، زیباسازی روستاهای هدف گردشگری، صدور اسناد مالکیت روستایی و طرح اسکان عشایر انجام شده تا از مهاجرت جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در بازسازی مسکن روستایی نیز نسبت به پرداخت تسهیلات اقدام کردیم. همچنین اقدامات خوبی در بخش پرداخت تسهیلات حوادث در زمان ساخت انجام شده و تلاش کردیم تا به آلام افراد اسیب دیده کمک کنیم.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی فارس خاطرنشان کرد: در رابطه با تسهیلات کم بهره روستایی نیز تفاهم نامه‌هایی با دستگاههای متولی منعقد شده تا بتوانیم خدمات را تجمیع کنیم.

زمانی همچنین با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در حوزه مسکن شهری هم عنوان کرد: ارائه خدمات در سال‌های گذشته از مسکن محرومان در بعضی شهرها تا مسکن مهر در شهرهای زیر ٢٠ هزار نفر شروع شد و خدماتی را ارائه کردیم که در دولت‌های مختلف هم انجام شده است.

مدیرکل بنیان مسکن فارس اضافه کرد: در دولت جدید هم طرح جهش تولید مسکن، نهضت ملی مسکن و اقدم ملی مسکن نیز در شهرهای زیر یکصد هزار نفر به بنیاد مسکن سپرده شده است.

او همچنین به سامانه راهبر ساخت و ساز مسکن روستایی که به صورت پایلوت در جهرم آغاز به کار کرده اشاره و بیان کرد: امسال با توجه به مطرح شدن بحث دانش‌بنیان، سامانه‌ای برای مسکن روستایی در دست طراحی و اجراست تا از رفت‌وآمد روستائیان به شهرها برای دریافت تسهیلات و اخذ پروانه ساختمانی جلوگیری و همه خدمات مورد نیاز مسکن روستایی از جمله استعلامات و پاسخ دهیاران تا تخصیص اعتبارات در این سامانه انجام شود.

زمانی ابراز امیدواری کرد که با همکاری حوزه روستایی استانداری فارس آموزش دهیاران تکمیل شود و و در پاسخ به سئوال خبرنگاری در خصوص تمهیدات دولتی برای اقشار آسیب پذیر در طرح اقدام ملی مسکن، گفت: مقرر شده در بحث مسکن اقدام ملی، برای دهک‌های مختلف یارانه‌هایی در شهرها در نظر گرفته شود.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی فارس با بیان اینکه دولت پول زمین را در این طرح صفر کرده است، اعلام کرد که حدود ٨٠٠ واحد مسکن روستایی در منطقه جنوب استان به دلیل بروز حوادث طبیعی آسیب دید که تسهیلات بانکی برای به بیش از ٤٠٠ واحد، پیش بینی شده است.

او همچنین اعلام کرد که در هفته بزرگداشت تاسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در ٢٢ روستا ١٢.٤ میلیارد تومان پروژه بهسازی معابر و ٩٨٠٠ واحد مسکونی در بخش بهسازی مسکن در استان فارس افتتاح می‌شود.

حجت‌الاسلام حسن مرادی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در بنیاد مسکن فارس نیز در این جلسه با بیان اینکه تبلیغات و رسانه، رکن چهارم نظام محسوب می‌شود، به چرایی اهمیت اطلاع رسانی پرداخت.

او در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه یکی از عوامل سکون و آرامش برای جامعه مسئله مسکن است، گفت: در زمان طاغوت، مسکن یکی از معضلات بود و ٤٨ درصد مردم خانه ملکی داشتند و مابقی استیجاری بود که نیاز به تعمیر داشت اما به برکت انقلاب امروز بیش از ٢٧ میلیون واحد مسکونی در کشور داریم و اکثریت مردم دارای واحد مسکونی مفید هستتد و تنها ٣٥ درصد در خانه استیجاری ساکن هستند که با مسکن ملی روزنه امیدی برای آنها ایجاد شده است.

مرادی خاطرنشان کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، تنها نهادی است که امام(ره) برای آن حساب شخصی ایجاد کردند و لذا باید برای تقویت آن، تلاش مضاعف کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: فارس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مسکن روستایی انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۱۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از نیمه‌تمام بودن ۲۷۰ واحد مسکونی خسارت دیده از زلزله سال ۱۳۹۹ در سی‌سخت خبر داد و گفت: پیگیر اختصاص اعتبار یه این واحدها هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا، امروز_ پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت_ در نشست با مدیران بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم‌سازی واحدهای روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی با تاکید بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن به متقاضیان افزود: بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه پنج هزار و ۳۰۰و احد روستایی برای مقاوم‌سازی به بانک‌های عامل استان معرفی شد که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. گفت: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد و چنانچه تسهیلات در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود.

وی تصریح کرد: در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید این‌گونه باشد.

روستا خاطرنشان کرد: تسهیلات مسکن روستایی توسط بانک‌ها از جمله بانک مسکن و بنیاد مسکن به خوبی رصد می‌شود و انحرافی در این خصوص وجود ندارد.

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحدهای خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت، گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحدها هستیم.

کد خبر 750009

دیگر خبرها

  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • مشکلات مالکیت اراضی آبپخش حل شود
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق
  • شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری
  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است